*** Gästbok ***

onsdag 30 april 2008

Då var det dags för nästa tävling: Arttävlingen på Marina i morgon. Vädret ser väl inte så jättelockande ut, men det kan ändra sig till imorgon. Hoppas på många deltagande team. Följ oss på bloggen.

söndag 27 april 2008

Kinnekulleträffen

Då var tredje dagen avslutad på Kinnekulleträffen. Idag fick vi en lax på 5.8 kg, dessutom en riktigt fin lax med fettfena på ca 9 kg. Placeringen efter 3 dagar blev 23:a. Totalt fick vi 6 laxar som vi kunde väga in under helgen.

Stort GRATTIS till Hinden som vann i år igen. Undrar hur Ulf och Sture gör???

lördag 26 april 2008

Kinnekulleträffen

3 laxar idag. Upp på 21:a plats. Nya tag imorgon, tyvärr med lite mer blåst som inte gynnar oss med liten båt.

fredag 25 april 2008

Då var första dagen avklarad på Kinnekulleträffen. Vi fick 2 laxar och med det så ligger vi på 36:e plats av 145. Kanonväder hela dagen och bleke så långt ögat nådde. Imorgon tar vi nya tag och försöker klättra i tabellen.

torsdag 24 april 2008

Kinnekulleträffen 2008

Fiske i 3 dagar. Fredag till Söndag. Fiskar ihop med Anders på Kinnekulleträffen. Hoppas på bra väder. Följ oss på bloggen.

söndag 20 april 2008

Körde idag några timmar i Kinneviken. Tyvärr dåligt med fisk, bara 2 napp. Men det var väldigt gött väder och fick god mat av Uffe i Team Söne EL.

lördag 19 april 2008

4 godkända slutade dagen med. Ett bra genrep inför Hällekis nästa helg. Imorgon åker jag snipa med Söne EL och vi fiskar oss till Hällekis från Lidköping. Följ oss på bloggen.

Napp igen

4.e godkända laxen i baljan. Väger 4.8 kg.

Napp igen

Jag visar upp den tredje godkända fisken. En lax på 5.8 kg.

2 i baljan + 1 för liten som fick gå tillbaka.

Napp igen

Bullen väger dagens andra fisk. Lax på 3.5 kg.


Hugg med en gång. Lax 4.7 kg.

fredag 18 april 2008

I morgon ska jag ut och ta upp jakten på de feta laxarna. Sjösätter i Spiken.

torsdag 17 april 2008

Team Joker (Roger) saknar sin kylbox efter händelsen förra helgen. Är det någon som tagit hand om den eller hittat den flytande så kontakta Roger 0702497222 eller mig.

tisdag 15 april 2008

Var ute i söndags och trollade ett lite senare pass än jag brukar. Napp direkt! Öring på 6.8 kg. Tyvärr blev det bara en för liten till, men jättegött väder.

Vi tänker på dig Roger

Team Joker råkade i sjönöd i lördags. Tack vare snabbt ingripande av några trollingbåtar så räddades manskapet. Ni som var med i räddningsaktionen ska ha ett jättestort TACK !!!
Båten sjönk tyvärr, men det viktiga var att alla kom hem.

Tragiskt att det ska finnas så mycket nät i sjön, dessutom väldigt dåligt uppmärkta. Det är ju livsfarligt !!! Märk upp näten ORDENTLIGT !!!

Team Vänsjö uppmanar alla trollare att se över säkerheten i båten och utrustningen.

tisdag 8 april 2008

Vi vill ha hjälp av alla Trollare……..
Ni som utgår ifrån Spiken när ni trollar vill vi be om följande:Efter ökat problem med parekring vill nu att ni ALLTID kopplar isär BIL & Trailer när ni parkerer.Det får absolut inte bli mer än två parkeringar som upptas i samband med parkering, vi i trollspöt är så glada att vi får disponera Spiken på våra tävlingar , så detta lilla önskemål är väl inte svårt att uppfylla……Så Trollare tänk lite innan ni lämnar hamnen för en dags härlig trolling……Parkera smart…… sprid gärna detta på era bloggar….“Detta gäller alla som trollar”Tack på förhand// Ordförande fk-trollspöt Joräng

söndag 6 april 2008

Invägning på klubbmästerskapet. Grogg har fått en godkänd lax.
Klubbmästerskapet avblåst 11:30. Tyvärr var det riktigt skitväder idag så kameran kom inte fram. 1 för liten öring och 2 avbitna tackel var dagens händelser. I Klubbmästerskapet var det 2 lag som fick fisk.

lördag 5 april 2008

Inget fiske för oss idag. Det får bli till att knyta lite nya löjtackel istället. Men i morgon ska vi fiska i klubbmästerskapet.

fredag 4 april 2008

Följ mig på bloggen imorgon lördag, då ska det bli fiske. Tyvärr inget KM pga Hård Blåst. Var på Olssons i Tibro och inhandlade lite spännande grejor som man måste prova imorgon.